Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Tårnby

Radikale kandidater til kommunalvalget i Tårnby

Radikale Venstre har valgt nye kandidater i Tårnby Kommune til kommunalvalget i november 2017.

Efter to valgperioder i Tårnby kommunalbestyrelse har Tommy Frederiksen valgt ikke at stille op igen og efterfølges på førstepladsen af den tidligere nummer to på listen, projektleder Ingelise Andersen,

Øvrige kandidater i Tårnby er PA for den norske ambassadør i Danmark Simon Dyhr, IT-specialist Troels Arvin, Lysfaglig projektleder Thomas Knud Maare og keyaccountmanager Morten Jensen.

”Vi har et begrundet håb om at kunne ramme plet med repræsentation i både Dragør og Tårnby denne gang. Vi synes, at der er brug for radikale ideer både som fornyelse og til at skabe et samarbejde mellem blokkene. Vi har to engagerede hold, der glæder sig til at komme i gang med valgkampen, ” siger formand for Radikale Venstre i Tårnby-kredsen, Else Lykke Madsen.