| Taarnby Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Christina Thorholm

konsulent

Telefon60703380

Emailchrt@hillerod.dk

Hillerød Kommune
   

Byrådsmedlem i Hillerød Kommune siden 2010

Formand for Hillerød kommunes Sundheds- og socialudvalg

Medlem af økonomiudvalget

Bestyrelsesmedlem i Visit Nordsjælland

Folketingskandidat for Hillerød og Gribskov

 

Jeg har boet 25 år i Hillerød og kender kommunen både som arbejdsplads gennem arbejdet i et af kommunens dagtilbud og som leder gennem mange år af et stort socialt tilbud i Hillerød. Jeg har som forældre til 2 børn, som har gået i folkeskole og været unge i Hillerød godt kendskab til kommunen. Jeg holder meget af naturen og nyder at bruge de mange muligheder i skoven og på Esrum sø, men også de muligheder der er i byen både kulturelt og ikke mindst idrætsmulighederne i Hillerød.

Jeg deltager gerne i lokalmiljøets aktiviteter og synes, at vi alle skal tage et ansvar.

Med baggrund i min erfaring fra mit arbejdsliv, som pædagog, leder og konsulent har jeg virket og skabt resultater for mennesker - borgere og medarbejdere.

Det at skabe muligheder for mennesker, er det der styrer min drifkraft og de resultater, jeg gerne vil skabe i samarbejdet på tværs i byrådet. Jeg har taget ansvar for de nødvendige prioriteringer, og det vil danne baggrund for mit videre politiske arbejde.

Jeg gik ind i kommunalpolitik for at kunne være med til at gøre verden til et bedre sted at leve, ved at påvirke lokale løsninger.

Gennem mit arbejde i Hillrød byråd, har jeg fået erfaring med politisk arbejde og sat mit præg på udvikling af byen og velfærd kommunalt. Den viden og erfaring vil jeg bygge på med mit kandidatur til folketinget, Der er ting jeg ikke har kunne ændre på kommunalt, som jeg vil arbejde på i folketinget.

Mine mærkesager som kommunalpolitikker:

Hillerøds fremtid er børnene og de unge

Flere år i livet og mere liv i årene - bedre forebyggelse

Erhverv, bæredygtighed og byudvikling

 

Mine mærkesager som folketingskandidat er:

Nordsjælland i centrum for udvikling

Forbedret forebyggelse - mere liv i årene

Stærkere fællesskaber - flere i arbejde, færre i forsørgelse