Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Ingelise Andersen

Projektleder

Telefon27 99 56 01

Emailia.ingeliseandersen@gmail.com

Tårnby Kommune
   

Jeg arbejder for følgende mærkesager:

Fra vugge til voksen: En tidlig differentieret indsats for alle børnefamilier skal sikre hjælp og støtte til de, der har behov. Flere pædagoger i daginstitutionerne til kvalificering af balancen mellem fri leg og lærende leg samt støtte til børn med behov. Mere selvstyre på skolerne til at opfylde både centrale og lokale mål. Her er samarbejdet mellem alle skolens parter vigtig for at give eleverne baggrund og motivation til videre uddannelse og til at blive aktive borgere i samfundet.

Kommunen som medspiller: Sammen med kommunens medarbejdere skal der sættes fokus på, hvordan den politiske skabte systemkultur kan ændres, så alle borgere og virksomheder oplever kommunen som aktiv medspiller og samarbejdspartner i alle henvendelser-

Borgerne er specialisterne: Borgere, foreninger, råd og bestyrelser skal inddrages i udformning af politikker på specifikke områder. Det er disse grupper, der er specialister på virkeligheden og det skal kommunens politikker baseres på.

Den grønne fremtid: Fra nogen gør nok noget, til alle skal være med! Kommunen skal gå foran i eget regi med bl.a. miljørigtige energikilder, samt være med til at sikre og anvise veje til, hvordan alle kan være med til at skabe et bedre miljø bla. gennem affaldssortering, økologi, genbrug og et bevidst forbrug.

Et aktivt liv: Byplanlægning skal også skabe sikre cykelveje, gåruter, legepladser og aktivitetsbyrum. Foreningslivet skal støttes og styrkes i tilbud til alle, med aktivitet og fællesskaber gennem hele liver.