Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Michael Rachlin

Redaktør

Telefon40619192

Emailmichael@rachlin.dk

   

Medlem siden 2000. Spidskandidat i Dragør Kommune ved KL 2017. 

Mine mærkesager
 

Dragørs Skoler. Vi har alle forudsætninger for at få nogle af Danmarks bedste skoler. Vi skal have mere tillid til de ansatte. Og ressourcerne skal følge med – også når det handler om inklusion. Klassekvotienten SKAL ned.

Et åbent Dragør. Alle skal følge sig velkomne i Dragør – uanset, hvor man kommer fra, og hvilken baggrund man kommer fra. Dragør skal helt konkret opleves som et sted der er åbent at komme til og åbent for muligheder.

Et moderne Dragør. Jeg mener, at vi kan få mere service til borgerne og kommer til at se kritisk på ”kolde hænder” i administrationen – og generelt på hvordan kommunen er drevet.

Du kan læse mere om vores program, min profil og resten af vores kandidater i Dragør på vores lokale hjemmeside: Dragoer.radikale.dk

Husk også at følge os på Facebook!

Kultur - 02.10.2018

Grænseland og mindretal: Medlemsmøde med Anke Spoorendonk

  Når vi taler om mindretal, er det sjældent, at vi tænker over, at dankere også er mindretal uden for landets grænser.


Det største og ældste danske mindretal er selvfølgelig i Sydslesvig, hvor mindretalsbeskyttelsen på begge sider af græsnen har været et forbillede for resten af verden.

Vidste du forøvrigt, at det danske mindretal i Sydslesvig i flere år havde en ministerpost i delstatsregeringen i Slesvig-Holsten?

Læs mere
Michael Rachlin

Radikale Venstre - 07.06.2018

Vi er på Dragør Marked

Kom forbi, når vi igen i år er på Dragør Marked med bolcher, balloner, prioriteringsspil - eller kom og få en god snak.


Du kan møde radikale ildsjæle fra Tårnby og Dragør.

Vi står på stand M28

Læs mere
Michael Rachlin