Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Thomas Maare

Projektleder - Københavns Ejendomme og Indkøb

Telefon24792230

Emailthomas@thomasmaare.com

 

Jeg stillede op til KV2017 for Radikale Venstre i Tårnby og er den 28. april 2018 blevet valgt officielt som Radikale Venstre i Tårnby/Dragørs Folketingskandidat, og jeg er både glad for og ydmyg over den tillid, der vises mig.
Med mig som dit folketingskandidat, vil jeg arbejde for 3 af FN's verdensmål og have stærk fokus på familie og børn:

- Bæredygtige byer og lokalsamfund; med fleksible byrum med interaktion mellem unge, som gamle og borgere i alle sociale lag
- Infrastruktur; med fokus på miljøvenlig offentlig transport og cyklisme
- Kvalitetsuddannelse; med god uddannelse for alle, inkluderende grundskole og ungsomsuddannelse samt anerkendelse for den kutlurelle mangfoldighed
- Og et af mine kære områder: Familiepolitik med fokus på børnene; med fokus på trygge rammer helt fra de unge år og med fokus på udsatte familier og ligestilling mellem forældre/omsorgsparter.

Jeg har som medlem af Radikal Familiepolitisk Udviklingsforum og som deltager i skrivegruppen været en af de drivende kræfter i at udarbejde Radikale Venstres Familiepolitik med fokus på børnene, som blev offentliggjort i august måned 2017. I den anledning har jeg været med til at planlægge og afholde et kantmøde på Landsmødet 2016 om familiepolitik og ”Familiepolitisk samtalesalon #MenneskerMedMening” i august 2016 med bl.a. besøg hos Center for Familieudvikling samt en workshop om familiepolitik ved Nytårsstævnet i 2017.

Jeg er født i 1968, gift med Åsa og har to sønner på 9 og 11 år. Jeg har arbejdet med belysning i 23 år; både i det private erhvervsliv og i det offentlige. Som belysningsansvarlig i Københavns Kommune har jeg givet input til over 500 belysnings- og anlægsprojekter og arbejdet med politiske indstillinger, udbud af anlægsopgaver, borgerdialog samt byvandringer med borgere og lokaludvalg. Jeg har været med til at udskifte ca. ¾ af kommunens gadebelysning med en reduktion af elforbrug og CO2-udslip til under halvdelen af forbruget i 2010.

Siden 2017 er jeg ansat hos Københavns Ejendomme og Indkøb som projektleder for udskiftning af gammel belysning i kommunens ejendomme til god, energivenlig LED-belysning med øget trivsel, halvering af elforbruget og mindsket CO2-udslip som hovedmål. Derfor kender jeg meget til offentlig forvaltning og indkøb gennem større offentlige udbud, med vigtigheden af at følge udbudsreglerne samtidig med at samfundsansvaret sættes højt og borgerne i centrum.

Bæredygtige byer og infrastruktur og fokus på familie, børn og uddannelse

Trafik - 03.10.2017

Bedre og hurtigere offentlig transport på langs og tværs i kommunen

Mange kan formentlig nikke genkendende til at sidde i morgenkø i bussen eller bilen på vej ud ad Englandsvej, eller har oplevet at måtte gå mellem busforbindelserne på tværs af kommunen fra f.eks. Vestamager Station til Englandsvej. Det vil vi Radikale Venstre arbejde for at finde løsninger på, så flere kan tage offentlig transport frem for bilen.

Læs mere
Thomas Maare